Feb 2020 – Tussenpomp haspel

Om op lange afstand (2700 meter) voldoende capaciteit te kunnen pompen met het sleepslangen hebben we onze haspel aan laten passen door er een pomp onder te laten bouwen. Deze plaatsen wij tussen de transportslang  en sleepslang in. Hiermee verhogen wij de capaciteit met 1/3e aan kuubs per uur.

Jan 2020 – Veenhuis kipper 5m3

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben we een 5 kuubs Veenhuis kipper gekocht met brede banden en voorzien van een hydraulische achterklep.

Dec 2019 – Bos kilverbak

Door de toenemende werkzaamheden hebben wij onze kilverbak ingerolen voor een bredere en grotere. Deze is voorzien van dubbele laserontvangers. Hiermee kunnen wij desgewenst uw perceel of terrein nauwkeurig egaliseren.

Mei 2019 – Nieuwe Joskin giertank

Sinds mei 2019 is de Joskin Volumetra 12.500 met Tjalma 7.20 bemester in gebruik genomen.

Deze tank is voorzien van een zuigarm met turbovuller zodat de tank snel gevuld wordt.

Door middel van de afgifteregeling hebben we een constante mestafgifte per hectare.

Met de hoge en brede banden met luchtdrukwisselsysteem hebben we een minimale bodemdruk.

 

Jan 2019 – New Holland T7 270 Blue Power

We beginnen het nieuwe jaar met onze nieuwe trekker, een New Holland T7 270 Blue Power.

Deze trekker zal hoofdzakelijk worden ingezet bij het agrarisch loonwerk. Daarom hebben we deze trekker uitgevoerd op brede Michelin banden, 900 achter en 710 voor.

We hebben de trekker laten aanpassen zodat het toerental van de motor op afstand aangepast kan worden, zodat de chauffeur op de bemester de trekker bij de put stationair kan zetten bij het keren op het kopeind.